Firatast

Del 17 al 20 de gener de 2019

Dijous 17 i divendres 18, de 18 a 24h
Dissabte 19, de 12 a 24h
Diumenge 20, de 12 a 17h

FIRATAST és la fira de degustació més arrelada i popular de les comarques gironines i de Catalunya, on s’hi presenten una gran quantitat d’atractius culinaris. Firatast acosta al seu públic les novetats gastronòmiques del moment, sense oblidar la cuina de sempre.

Tant les empreses com els restauradors, aprofiten aquesta fira per promocionar-se de la forma més directa que hi ha al mercat, és a dir, donant a tastar els seus productes i informant al mateix temps al seu consumidor.

La fira es basa amb la degustació a través del tast, i el seu atractiu és el seu funcionament. Mitjançant la compra d’uns tiquets de tast que es poden intercanviar per degustacions tant de menjar com de beguda.

La fira celebrarà enguany la seva 25a edició, i tot i que el seu emplaçament habitual és a la ciutat de Girona, també s’ha exportat el format a Blanes, Olot, Sant Feliu de Guíxols, La Farga de l’Hospitalet, Manresa, Reus i Lleida.

Firatast Girona és visitada per més de 15.000 persones i té una durada de 4 dies.

Muntatges Incatis
Muntatges Incatis
Firatast
Firatast
Firatast
Firatast
Firatast
Firatast
Muntatges i estands realitzats
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR