Fiporc 2019

Del 15 al 17 de febrer de 2019

Fira dinamitzadora del municipi de Riudellots de la Selva i dels negocis i empreses que hi estan ubicats, a través del seu producte estrella: el porc.

A l’entorn del nucli antic del municipi es presenta el porc en diverses etapes: l’animal viu, el procés de matança, l’elaboració de productes de cada una de les seves parts i finalment la degustació d’aquests.

La fira es complementa amb representacions del procés de matança per part dels veïns del poble, també hi trobem paradetes de venda de productes exclusius del porc, tallers infantils relacionats amb l’animal protagonista i una àmplia àrea de degustació de productes cuits: carn de porc a la brasa, raviolis farcits de botifarra negra, tastets de pernil, botifarra dolça,…

Fiporc també compta amb una àmplia programació musical per acompanyar la degustació i que aquesta es desenvolupi en un ambient més agradable i festiu.

Muntatges i estands realitzats
Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR